Chinese Brush – tratament ejaculare rapida penis
Chinese Brush - tratament ejaculare rapida penis

Produsul Chinese Brush reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru tratament ejaculare rapida penis, fiind un produs cu o reteta traditionala respectata cu strictete de peste 500 de ani. Sigilat si infoliat pentru pastrarea calitatilor solutiei impotriva ejacularii, Chinese Brush se prezinta intr-un recipient din sticla transparenta, de dimensiuni reduse foarte practice pentru purtare si administrare.

Efectul pe care acest Chinese Brush il produce si care este responsabil de efectul de tratare ejaculare rapida este acela de a scadea sensibilitatea penisului in zonele cele mai puternic afectate. Ejacularea rapida si imposibilitatea de pastra erectie stabila sunt cauzate practic de faptul ca barbatul nu mai reuseste sa isi controleze senzatiile de excitatie provocate de actul sexual, fiind puternic influentat in comportament de acest lucru. Prin simpla scadere a sensibilitatii puteti spune adio acestui impediment, care sta in calea implinirii sexuale.

Solutia Chinese Brush pentru tratament ejaculare rapida penis se aplica cu minim 30 minute inainte de inceperea preludiului sau a actului sexual propriu-zis cu ajutorul aplicatorului special inclus in recipient. Se va utiliza o simpla aplicare de solutie pentru ejaculare si erectie pe ata penisului, zona care in prealabil a fost curatata usor pentru eliminarea oricaror secretii. Eliminarea secretiilor si curatarea penisului va garanteaza ca efectul solutiei este unul puternic, si de durata. Dupa aplicarea solutiei Chinese Brush nu este neaparata nevoie de spalare, se poate sterge suprafata organului sexual si doar cu un servetel umed.

Chinese Brush – tratament ejaculare rapida penis – nu are efecte secundare, deoarece este un produs cu utilizare externa el avand un efect de intarziere ejaculare rapida si prelungire erectie strict local. Nu provoaca dependenta nefiind un medicament si nu necesita prescriptie medicala. Solutia este perfect compatibila cu orice alt tip de produs pentru placere sexuala, prezervativ sau lubrifiant. Dupa aplicarea de Chinese Brush si instalarea efectului de scadere a sensibilitatii, se poate practica si sex oral fara ca partenera sa observe aplicarea produsului.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X