Ejaculare rapida penis si efectele ei
Ejaculare rapida penis si efectele ei

Ejacularea nedorita cunoscuta sub denumirea de ejaculare precoce, prematura sau rapida reprezinta cea mai frecventa problema a sexualitatii masculine a zilelor noastre. Aceasta consta in eliminarea lichidului spermatic inainte sau la scurt timp dupa penetrare. Ejacularea precoce era considerata, in antichitate, o lipsa de experienta sexuala, pe cand in zilele noastre aceasta reprezinta o problema sexuala majora, o afectiune functionala. Ejacularea rapida nu trebuie privita ca un dezastru sau cu rusine, ea fiind pe deplin reversibila, dar nici nu trebuie evitata aceasta reusind sa strice viata sexuala personala sau cea de cuplu, dar si multe relatii in general.

Ejacularea rapida sau prematura s-a extins foarte mult in zilele noastre la majoritatea barbatilor, principalele cauze fiind lipsa experientei sexuale, a cunostintelor ce privesc reactiile sexuale la barbati si la femei si a asocierii unor factori psihologici precum frica, vinovatie, teama, cu activitatea sexuala. Printre acesti factori, poate si cel mai important este stresul cotidian ce capata din ce in ce mai mult spatiu in viata noastra. Problema ejacularii premature se intalneste si la un procent de 10% dintre femei, din aceleasi cauze. In urma unei examinari fizice, de cele mai multe ori nu se constata nimic anormal, problema neapartinand de domeniul afectiunilor fizice. Tot ce s-ar putea gasi anormal nu este de obicei asociat cu aceasta problema. Daca s-ar continua cu o intervievare a cuplului s-ar obtine date mult mai utile la ajutarea trecerii peste aceasta problema. La descoperirea problemei, majoritatea barbatilor se feresc de confruntarea cu ea, si o evita pana ce aceasta le deregleaza viata sexuala de cuplu. Din pacate, nu aceasta reprezinta solutia ejacularii premature. Majoritatea femeilor au nevoie de aproximativ 10-15 minute de act sexual activ pentru a ajunge la orgasm, ceea ce duce la insatisfacerea pe plan sexual al lor, de aici fiind numai un pas pana la mariajuri distruse sau relatii rupte intre parteneri.

Problema ejacularii precoce merita atentia noastra, pentru a avea un trup sanatos, o viata sexuala sanatoasa si pentru ca viata noastra sa decurga normal pe toate planurile. Acum problema ejacularii precoce se poate rezova foarte usor, cu un minim efort, avand nenumarate metode la dispozitie si sustinerea partenerei. Trateaza problema ejacularii rapide pentru un trup sanatos si o viata sexuala buna.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X