Metode intarziere ejaculare precoce
Metode intarziere ejaculare precoce

Ejacularea prematura este una din cele mai des intalnite probleme ale zilelor noastre din viata sexuala a barbatilor.  Odata cu aparatia acestei probleme, au aparut si metode pentru intarziere ejaculare precoce. Aceasta problema nu trebuie tratata cu indiferenta sau cu jena, ejaculare precoce aparand de cele mai multe ori din diferite motive independente de vointa noastra. Fie ca esti stresat sau ca incerci prea mult sa-ti satisfaci iubita, fie ca n-ai experienta in acest domeniu sau ai suferit o interventie medicala sau de o boala, ea apare si in mare parte distruge relatiile sau chiar mai mult, increderea in sine. Un esec atrage dupa sine frica unui nou esec, racirea relatiei si eventual pierderea vietii sexuale. Starea prelungita de ejaculare precoce poate sa duca intr-o insatisfactie sexuala fie la unul din parteneri fie la amandoi si in cele din urma la tensiuni sexuale si la lipsa satisfactiei in cadrul cuplului. In general, barbatii ating mult mai repede orgasmul decat femeile, iar ejacularea ta prematura va face ca sentimentele de vinovatie sa apara atat de parte ta cat si de partea ei.

Rezolvarea cat mai rapide a acestei probleme este foarte indicata, corpul tau va fi mai sanatos, partenera mult mai multumita, deci numai de castigat. Ejacularea precoce nu trebuie privita cu teama, este foarte important ca dialogul sa fie permanent si sa se gaseasca impreuna solutiile optime si rapide in inlaturarea ei. De la aparitia acestei probleme si pana astazi s-au cautat tot felul de rezolvari, de la cele cu pastila pana la cele fara, avand rezultate rapide si permanente cu un minim efort. Din categoria metode intarziere ejaculare precoce, cel mai rapid efect si-l fac pastilele sau diferitele creme si solutii, fara a depune efortul metodelor naturiste, ele actionand eficient la nivelul penisului micsorand sensibilitatea penisului. Exista totusi si metode intarziere ejaculare precoce precum “coitus interruptus” de suprimare a starii de excitare a penisului prin retragerea penisului din vagin cand momentul ejacularii se apropie.

Tehnica Squeeze este aceea de a apasa cu doua degete pe glandul penisului, la baza acestuia sau sub cap, inainte de momentul ejacularii, pana cand starea de excitare se diminueaza, continuand apoi actul sexual pana la urmatorul moment maxim de excitare cand se aplica aceeasi metoda. S-ar mai putea enumera si metoda intarziere ejaculare precoce stop-start, dar si altele care pot fi la fel de reusite. Metodele de intarziere ejaculare precoce din urma trebuie exersate vreme de mai mult timp, pana cand penisul devine mai putin excitat la patrunderea in vagin.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X