Probleme ejaculare precoce

Dezavantajele ejacularii precoce sunt foarte multe, de la sanatatea trupului, pana la sanatatea relatiei dintre parteneri. Un cuplu care nu discuta si care nu cauta o solutie pentru problema ejacularii rapide este pasibil de destramare sau certuri puternice. Aceasta disfunctie a corpului, ejacularea prematura, este deosebit de importanta atat pentru noi cat si pentru cel de langa noi, partenerul, iubita. Cea mai mare problema insa, o aduce nesatisfacerea nevoilor pe plan sexual al partenerului, dar si a noastra datorate aceleiasi ejaculari premature spre care imediat ar trebui sa ne indreptam atentia, nefiind de neglijat.

Ejacularea precoce este cunoscuta ca fiind baza destramarii multor relatii, actul sexual neputand fi dus la bun sfarsit. Actele sexuale pe jumatate inseamna placere pe jumatate, ejacularea prematura insemnand pierderea erectiei si nesatisfacerea sexuala a parteneri. Problema de ejaculare precoce trebuie discutata in cuplu, iubita fiind punctul principal de sprijin al barbatilor.

Se stie ca o viata sexuala activa si sanatoasa duce catre un corp mult mai sanatos si mai implinit, dar si la scaderea tensiunii fizice si psihice. Ejacularea rapida inseamna viata sexuala de cuplu distrusa, nesatisfacerea nevoilor sexuale a ambilor parteneri si chiar neputinta procreerii. Aceasta disfunctie nu trebuie tratata cu indiferenta, ea ducand involuntar la destramarea cuplurilor, la certuri ce pomenesc de acest subiect, dar el fiind baza, si la multe neajunsuri fizice, psihice si nu numai. O ejaculare precoce poate duce si la dedesubturi cum ar fi pierderea increderii in sine sau pierderea increderii partenerului. Durata actului sexual este considerata de majoritatea barbatilor ca si virilitatea respectivului barbat. De aici derivand probleme chiar si in viata sociala. Dezavantajele ejacularii precoce sunt foarte multe, evitarea problemei de ejaculare precoce creeand la randul ei probleme mai mari. Recunoasterea si acceptarea problemei de ejaculare precoce nu reprezinta o rusine si nici un capat de lume, confruntarea ei fiind singurul mod de a o elimina.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X