Tratamente ejaculare rapida

Tratarea fenomenului de ejaculare rapida (precoce) este importanta, chiar daca aceasta nu poate fi cauza unei afectiuni grave care poate periclita viata. In schimb, ejacularea precoce poate sa ingreuneze fertilizarea sau chiar sa o faca imposibila, fapt ce devine un motiv de ingrijorare pentru cuplurile care isi doresc un urmas. Mai mult de atat, ejacularea rapida poate fi un prim semn al impotentei.
Optiunile pentru combaterea impotentei si mentinerea sa la distanta sunt multiple, acestea incluzand terapia sexuala, medicamentoasa si psihoterapia. In anumite cazuri, combinatia dintre ele poate deveni si mai eficienta.

Tratamentele medicamentoase pentru ejacularea rapida au avantajul rezultatului vizibil inca de la primul contact sexual in care s-a ales o metoda de combatere. Gama larga de produse ajuta la alegerea metodei optime si convenabile in care barbatul poate sa inlature ejacularea rapida.

Cremele desenzitive se aplica foarte usor pe penisul decalotat, punandu-se accent pe ata penisului, zona cunoscuta ca fiind cea mai sensibila. Primul avantaj al cremei desenzitive este ca se absoarbe foarte usor in piele si nu lasa urme. Aceste creme actioneaza rapid asupra penisului, fiind necesara aplicarea lor cu pana la 10 minute inainte de penetrare. Cremele desenzitive nu vor afecta erectia penisului ci doar vor elimina ejacularea rapida.
Solutiile lichide impotriva ejacularii precoce se aplica local pe ata penisului. Din aceasta categorie face parte produsul Chinese Brush, o solutie chinezeasca deosebit de eficienta care este folosita tot mai des de catre actorii din filmele pentru adulti. Aplicatorul sau special permite folosirea produsului pana la ultima picatura, fara a face vreo risipa.

Spray-urile impotriva ejacularii rapide sunt foarte eficiente, datorita continutului sau de lidocaina care desensibilizeaza glandul penisului. Atentie insa, chiar daca lidocaina este un ingredient cunoscut si intalnit pe rafturile farmaciei, nu incercati sa puneti asa ceva pe penis. Spray-urile speciale ce contin acest compus au o cantitate controlata de lidocaina plus alti compusi care sa nu provoace iritarea penisului. Durata maxima in care produsul isi face efectul este de maxim 15 minute, iar ejacualrea precoce va fi eliminata definitiv in timpul contactului sexual.

Pompele pentru penis ajuta atat la marirea penisului cat si la un control mai eficient asupra momentului ejacularii in timpul actului sexual. Acest lucru se datoreaza antrenarii si intaririi muschilor, care vor permite penisului sa detina un control absolut in activitatea sexuala.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X